Πώς να κάνεις την καλή παραμυθένια και αυθεντική πρόταση γάμου για να σε παντρευτεί τα Χριστούγεννα

Συγχαρητήρια για την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην η σχέση σας πού θα ζει μόνιμα η αγάπη, το παθος και δια βίου δέσμευση!!! Σίγουρα Είστε έτοιμοι για μία από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας- το αξιοσημείωτο της να είστε αφοσιωμένοι στο έτερο σας ήμισυ με τη οποίο θα περάσετε τα υπόλοιπα δεκαετίες της ζωής σας.

Αν και αρκετά κοσμηματοπωλεία πολλουν μονόπετρα δαχτυλίδια στη Visiongold θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια υψηλής ποιότητας όλα φιλοτεχνημένα στο εργαστήριό μας, σε κλασικά ακόμα και πιο μοντέρνα σχέδια. Επειδή είμαστε κατασκευαστές έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάποιο δικό σας σχέδιο από κάποιο πρόχειρο σκίτσο ή από 1 φωτογραφία όπου έχετε δει κάποιο στυλ και σας άρεσε. Ομοίως μπορούμε να διαλέξουμε το" σκελετό" το μονόπετρο δαχτυλιδιού που επιθυμείτε και να επιλέξουμε κάποιο διαμάντι ακριβότερο ή ακόμα και φθηνότερο από εμφανή που σας προτείνουμε στά ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όθεν το στολίδι να γίνει ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε.
Όταν έρθει η ώρα να γίνει το μονόπετρο δαχτυλίδι τον αρραβώνα σας δεδομένο επιλέγοντας 1 διαμάντι το πιο ακριβό κόσμο της φύσης Θυμηθείτε ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για αυτό το δαχτυλίδι.

Στην Visiongold αναγνωρίζουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου δαχτυλιδιού. Καθώς θέλετε να τα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα δαχτυλίδι στη κυρά της ζωής σας επιθυμούν να έχετε στά μυαλό σας ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για να "δέσει" ένα ευχάριστο διαμάντι.

Πέντε καταπληκτικοί τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου εμφανή τα Χριστούγεννα

Βρήκατε τον εκλεκτή της καρδιάς σας αλλά δεν είστε βέβαιοι Πώς να τις κάνετε την πρόταση γάμου. Η εορταστική στιγμή τού χρόνου των Χριστουγέννων είναι 1 μαγική ώρα για να κάνετε τον πρόταση!!!

Όχι μόνο έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να είστε δημιουργικοί, παρόλα αυτά μπορείτε ωσαύτως να γιορτάσετε τα γοητευτικά νέα με τους φίλους και τον οικογένειά σας. Αλλά πρώτα ρίξτε μία ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές προτάσεις προτάσεων γάμου προτού ανοίξετε τη σαμπάνια!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Η πρόταση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο καλύτερος χρόνος για να κάνετε αυτή τον πρόταση είναι να αδημονείτε να πέσει ο ήλιος, κατά το βραδάκι ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και καθίστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βεβαιωθείτε Ότι έχετε διακοσμήσει τη δέντρο ανάλογα και τοποθετήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην κορυφή. Περιστασιακά μιλήστε για τη δημιουργικότητά σας και στη συνέχεια ζητήστε της να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου και μόλις δει τη μονόπετρο δαχτυλίδι καθίστε στο ένα σας γόνατο και κάντε της πρόταση Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εκπλαγεί

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Κλείστε τη δαχτυλίδι μέσα σε πάρα πολλά κουτάκια

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα χαριτωμένα διασκεδαστικός τεχνοτροπία για να κάνει την πρότασή σας δεδομένου ότι η σύζυγο της ζωής σας δεν θα περιμένει κάτι. Τοποθέτησε το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το μπριγίαν μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτάκι και κλείστε το επαναλάβετε αυτή το διαδικασία αρκετές φορές ώσπου στο δασμός να έχετε ένα μεγάλο κουτί δώρου με το όνομά της κάτω από το δέντρο. Ξυπνήστε τον νωρίς τη πρωί τα Χριστούγεννα και ζητήστε της να ξετυλίξει το δώρο της. Παρακολουθήστε την καθώς σιγά-σιγά απογοητεύεται με το άνοιγμα του δώρου, μόλις ανοίξει το 2 3 κουτάκι γονατίστε και κάνε την ιδέα. Για όσους θέλουν να κάνουν και διάφορα τοποθετήστε σε έκαστο κουτάκι όπου ανοίγει και Ένα ευαίσθητο δώρο το οποίο θα θυμίζει τη σχέση σας μαζί σας!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ζητήστε της να παντρευτεί με Βερες ένα εορταστικό ημερολόγιο

Τίποτα δεν λέει σε συμπαθώ περισσότερο από ένα σπιτικό χειροποίητο συνεισφορά. Επομένως μην είσαι ντροπαλός και να είστε δημιουργικοί με ταύτη την πρόταση. Δώστε της καθημερινά ένα δώρο μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων, κάντε δώρημα προσωπικά τα οποία θα της θυμίζουν τη σχέση μαζί σας και πριν μπορέσει να φανταστεί ότι είσαι πια ρομαντικός Δώστε της το μονόπετρο δαχτυλίδι μέσα σε ένα κουτί την ημέρα των Χριστουγέννων. Τώρα βέβαια κρατήσατε τη καλύτερο δώρο για αυτήν για το τέλος!!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ντυθείτε Όσιος Βασίλης

Η πρόταση τούτη χρειάζεται αρκετή αφοσίωση και οργάνωση. Οργανώστε Ένα χριστουγεννιάτικο Πάρτι Με φίλους και προσποιηθείτε ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης για να δώσει Λευκοχρυσες Βερες δώρημα για όλους. Φυσικά θα έπρεπε να έχετε αγοράσει μία φορεσιά Άγιου Βασίλη τις προηγούμενες ημέρες. Τη όλο μυστικό στη παρούσα πρόταση είναι να μη σας αναγνώριση καθόλου ενώ παραδίδεται τα χριστουγεννιάτικα δώρημα στους φίλους και στους επισκέπτες σας. Όταν έρθει η σειρά της Δώστε της το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι και γονατίστε. Θα νιώσεις σίγουρα έκπληκτοι και μοναδική!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες απόψεις

Κάντε ιδέα γάμου με Ένα χριστουγεννιάτικο κουλουράκι

Τοποθετείστε ένα σημείωμα που να λέει"Θα με παντρευτείς" μέσω σε ένα σπιτικό κουλουράκι, εδώ θα χρειαστείτε το βοήθεια της μάνας, μιας θείας που θα φέρει φτιάξει τα κουλουράκια για εσάς. Δώσε της μερικά κουλουράκια με το πρωινό της στο κρεβάτι και φροντίστε τη κουλουράκι με το ειδοποίηση να είναι πάνω-πάνω. Εφόσον θα δαγκώσει το κουλουράκι και θα βρει το ραβασάκι βγάλτε και Δώστε της το δαχτυλίδι γάμου και ζητήστε να σε παντρευτεί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *